За збут канабісу дубровиччанина спровадили у слідчий ізолятор на два місяці

768 0

Ми у соцмережах:

За збут канабісу дубровиччанина спровадили у слідчий  ізолятор на два місяці

Поліція доводить, що чоловік збував наркотики не вперше. Працівники відділення №1 (м.Дубровиця) Сарненського районного відділу поліції затримали 47-річного місцевого жителя міста Дубровиця під час чергового збуту наркотичної речовини. Йому вже повідомили про підозру та обрали запобіжний захід.

Поліцейські викрили і двічі задокументували незаконну діяльність зловмисника, коли він збував канабіс, що підтвердила експертиза. Четвертого серпня слідчі затримали наркоторговця під час чергового збуту наркотичної речовини.

Крім того, в рамках кримінального провадження поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання зловмисника, в ході якого вилучили подрібнену рослинну речовину зеленого кольору, порошкоподібну речовину білого кольору та сім рослин канабісу, який дубровиччанин вирощував на прибудинковій території.

Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав п’ятого серпня підозрюваному запобіжний захід — 60 діб тримання під вартою. Досудове розслідування триває. Санкція інкримінованої статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також