За зґвалтування 12-річної дівчинки брат її вітчима вісім років волі не побачить

3882 0

Ми у соцмережах:

За зґвалтування 12-річної дівчинки брат її вітчима вісім років волі не побачить

Костопільський районний суд визнав винним у вчиненні злочину проти статевої свободи щодо 12-річної дівчинки 29-річного жителя колишнього Костопільського району . Потерпіла народила від нього доньку.

У грудні 2019 року, чоловік, задля задоволення своєї статевої пристрасті, всупереч волі потерпілої, умисно вчинив дії сексуального характеру, вступивши в природній статевий акт з малолітньою дитиною своєї знайомої. Він є братом вітчима потерпілої дитини. Дівчинка завагітніла та народила доньку.
Суд призначив чоловікові покарання – 8 років позбавлення волі. Крім того, задоволено також і цивільний позов потерпілої на загальну суму 100 тис грн.
Вирок законної сили ще не набрав. Сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді, повідомила пресслужба Рівненської обласної прокуратури

Як стало відомо РВ, у суді чоловік свою вину визнав, та показав, що дійсно мав статевий акт з потерпілою наприкінці листопада чи на початку грудня 2019 року, коли вдома нікого не було. До цього вони з потерпілою часто спілкувалися по телефону і особисто, однак скільки їй років не знав, виглядала вона постарше, на її дні народження він був присутній лише після статевого акту, про школу чи інші вікові речі вони не говорили. Статевий акт стався у післяобідню пору. Він обняв потерпілу, вони поцілувалися і вступили в добровільний статевий зв`язок. При цьому потерпіла не чинила опору, не кричала, він їй не погрожував. У вчиненому щиро кається.

Мама дівчинки засвідчила, що обвинувачений часто бував у них вдома, допомагав по господарству, знав скільки доньці років.

Обвинувачений неодноразово з вересня 2019 року брав щоденник дівчинки та бачив її підручники.

На даний час обвинувачений з дитиною не бачиться, призначені судом аліменти не сплачує. Спочатку приносив дитяче харчування, памперси, зараз припинив. Обвинувачений вибачення за скоєне ні у неї, ні у потерпілої не просив жодного разу.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також