Заарештували у Львові директора фірми у справі про привласнення мільйонів на ремонті дороги на Рівненщині

744 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Посадовець умисно завищував обсяги і вартість виконаних робіт

Личаківський районний суд взяв під варту підозрюваного у корупційній схемі директора ТзОВ «БК Будальянс Груп» із можливістю внесення застави у розмірі 1,2 млн грн., повідомляє zaxid.net.

Згідно з матеріалами судової справи, у травні 2022 року директор компанії «БК Будальянс Груп» вніс в офіційні документи неправдиві дані щодо використання матеріалів і виконання робіт з експлуатаційного утримання під’їзної дороги до військового об’єкту у Рівненській області, в яких завищив розмір витрат до 3,5 млн грн. Крім того, обвинувачений повторив злочин за аналогічною схемою через пів року – у листопаді 2022 року він повторно підробив документи, завдяки чому зміг привласнити ще понад 4,7 млн грн.

За даними аналітичного порталу YouControl, багаторічним керівником ТзОВ «БК Будальянс Груп» є Ігор Войтко, який очолює ще щонайменше шість компаній у різних містах України. «БК Будальянс Груп» зареєстрований у Миколаєві, його основний напрям діяльності – будівництво доріг і автострад.

Суддя Юрій Білоус ухвалив рішення про взяття підозрюваного під варту із можливістю внесення застави у розмірі 1,2 млн грн.

 




ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також