Забіг «Біжу за Героїв» зібрав на Рівненщині рекордну кількість учасників (ФОТО)

246 0

Ми у соцмережах:

Фото - обласної поліції, ОВА

Вшанувати пам'ять захисників зібралися понад 500 людей. Найменшій учасниці ще немає й року.

Цьогоріч патріотичний забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» відбувся усьоме. 

- Нині на Рівненщині - рекордна кількість учасників. Дякую усім за небайдужість, гідне вшанування памʼяті Героїв і популяризацію здорового способу життя», - звернувся до учасників начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль.

Для участі зареєструвалися люди абсолютно різного віку й професій. Це діти, дружини та матері загиблих Героїв, працівники органів влади, представники поліції, ДСНС, нацгвардії, спортивних організацій області. Долучилися люди з інвалідністю та діти. Кожен з них біг за воїна, який загинув за незалежність нашої держави.
Зокрема, долучилися майже сто поліцейських з усіх територіальних підрозділів області.
- Найменшій учасниці забігу через декілька днів виповниться рік: Емілія разом із татом-кінологом та старшою сестричкою «бігла» в памʼять про загиблого КОРДівця-кінолога. Мама ж дівчинки теж поліцейська, долучилася до заходу та вшанувала свого загиблого керівника вибухотехнічної служби Олександра Мамчура, - розповіли в обласній поліції.
Усі учасники, із закріпленим на футболці іменем Героя, який віддав життя в боротьбі за вільну Україну, долали три дистанції: 2, 5 та 10 кілометрів. 
 - Уже всьоме, щороку тисячі українців беруть в участь у забігу, аби вшанувати пам'ять загиблих Героїв, а також подякувати й підтримати їхніх близьких.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також