«Забіг під градирнями»: благодійний захід на підтримку ЗСУ

324 0

Ми у соцмережах:

«Забіг під градирнями»: благодійний захід на підтримку ЗСУ

«Забіг під градирнями. Трейл до Дня Святого Миколая 2023» відбувся у неділю, 10 грудня. До благодійного заходу на підтримку ЗСУ долучились дорослі й діти. Попри зимову погоду атмосфера під час забігу була теплою і затишною. Учасники пробігли на вибір дистанції 1 км, 4,5 км та 9 км, окрема дистанція була для найменшеньких.

У результаті всі разом зібрали готівкою в скриньку 31 800 грн. Ці гроші будуть передані волонтерам на виготовлення FPV-дронів для військових. Ще 28 565 грн учасники задонатили, реєструючись на сайті. Суму перекажуть ГО «Енергія Перемоги».

 Дякую усім, хто долучився до вже традиційного благодійного забігу. Всі зібрані кошти волонтери спрямують на найнеобхідніші речі для наших воїнів. Такі заходи згуртовують енергетиків, згуртовують всіх українців і вселяють упевненість у нашій Перемозі, — сказав генеральний директор РАЕС Павло Ковтонюк.

Цей черговий захід об’єднує нас, об’єднує українців. Всі донати, які ми зібрали сьогодні й збирали протягом всього року під час таких подій, ідуть на підтримку Збройних сил України. Адже саме завдяки нашим воїнам ми можемо такі заходи проводити. Звичайно, дякую організаторам і волонтерам за їхню кропітку працю, — наголосив голова Первинної профспілкової організації РАЕС Іван Мельник.

— Висловлюю подяку організаторам та партнерам заходу, зокрема команді Організації молоді. Особлива вдячність усім учасникам і тим, хто задонатив на підтримку ЗСУ. Закликаю працівників станції й надалі переказувати відсотки від посадового окладу й долучатись до усіх можливих благодійних заходів та акцій, адже цим ми наближаємо нашу Перемогу, — підкреслив голова Організації молоді ППО РАЕС Євгеній Бураков.

Нагадаємо, що цього року першість з легкої атлетики «Забіг під градирнями» та «Забіг до Дня Святого Миколая» об’єднались в один масштабний благодійний захід. Його організаторами традиційно виступили Рівненська АЕС, Первинна профспілкова організація РАЕС, Організація молоді ППО РАЕС за підтримки ВП ГО «УкрЯТ» в Рівненській області, Вараської міської ради та ТМ «Скиба».

Іванна Буракова.
Фото: Анна Мохнар


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також