Забити переможний м‘яч у ворота «Олександрії» рівняни не зуміли

617 0

Ми у соцмережах:

Забити переможний м‘яч у ворота «Олександрії» рівняни не зуміли

Пропустивши два швидких голи на старті поєдинку, Верес зумів відігратися і у підсумку зіграв унічию з Олександрією. Верес - Олександрія - 2:2 (1:2)

Зважаючи на дуже складну турнірну ситуацію та непросту боротьбу за виживання, Верес активніше розпочав матч. Господарі намагалися більше контролювати м‘яч. Гості цього очікували, повністю віддавши вніціативу червоно-чорним.

Втім, саме Олександрія забила першою. Ледь не перша атака команди Руслана Ротаня завершилася взяттям воріт. Кирило Ковалець пробив з лінії штрафного майданчика і м’яч після рикошету від Василя Курка влетів у протилежний від Богдана Когута кут воріт.

За сім хвилин Олександрія забила вдруге. Гості впіймали Верес на контратаці, Микола Михайленко втік від Василя Курка та Семена Вовченка і сильно пробив у ближній від Богдана Когута кут - 0:2.

Лише після цього по-справжньому гольову нагоду створили і рівняни. Геннадій Пасіч отримав передачу з кута поля від Дмитра Кльоца і шведою підкручував м‘яча у дальній кут - над поперечиною!

Верес не склав зброю. І згодом червоно-чорні один гол відіграли. Микола Гайдучик отримав класну передачу на хід, увірвався до штрафного майданчика, але замість загострювати - відіграв назад. Там захисники Олександрії вибили м‘яча з-під ніг Андрія Блізніченка, але точно під удар Дмитру Кльоцу! Більярдний удар з шістнадцяти метрів і це 1:2!

Після цього у першому таймі Олександрія мала лише один шанс - Кирило Ковалець з десяти метрів пробив повз ворота.

У Вереса дві нагоди забити мав Валерій Кучеров. Перший удар у стрибку парирував Микита Шевченко. Другий - був неточним.

Другий тайм господарі знову розпочали активніше. Захисники Олександрії в останню мить заблокували удар Станіслава Шарая з близької відстані.

Згодом Микита Шевченко парирував удар Геннадія Пасіча у ближній кут.

А з третьої спроби - рівняни забили. Геннадій Пасіч заробив кутовий, після подачі від прапорця Станіслав Шарай продовжив політ м‘яча на дальню стійку, звідки Семен Вовченко класно і дуже технічно пробив у дотик з розвороту - 2:2!

За нічийного рахунку забивати могли обидві команди. Після удару головою Дениса Балана м‘яч пролетів над поперечиною. А на протилежній половині поля м‘яча з лінії порожніх воріт вибив Семен Вовченко.

Завершальні хвилини поєдинку червоно-чорні буквально провисіли на воротах Олександрії. Втім, забити переможний м‘яч рівняни не зуміли. Як і у грі юнацьких команд днем раніше - Верес та Олександрія грають у бойову нічию. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також