Заборговану зарплатню виплатили ще не всім рівнянам

1265 0

Ми у соцмережах:

Заборговану зарплатню виплатили ще не всім рівнянам

Загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати у зменшилась на всіх економічно активних підприємствах-боржниках міста Рівного на 3634,3 тис. грн.

За інформацією Головного управління статистики у Рівненській області загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати становила 53307,6 тис. грн., у т. ч.: працівникам економічно активних підприємств – 53131,3 тис. грн. та суб’єктів господарювання, щодо яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом – 176,3 тис. грн.

Рівненська міська рада повідомляє на своєму сайті, що у зв’язку з невиконанням підприємствами-боржниками графіків погашення заборгованості із виплати заробітної плати керівникам підприємств та арбітражним керуючим направлено 6 листів з проханням розробити і надати нові графіки погашення заборгованості із виплати заробітної плати, дотримуватись їх виконання, вживати дієвих заходів щодо недопущення порушення термінів виплати заробітної плати, прискорення погашення заборгованості із виплати заробітної плати найманим працівникам. Питання забезпечення своєчасної та в повному розмірі виплати заробітної плати на підприємствах міста, дотримання мінімального розміру заробітної плати, легального використання праці найманих працівників перебувають на постійному контролі міської комісії з питань праці та заробітної плати. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також