Вартість страв від 170 до 190 гривень.
- Запускаємо в тестовому режимі повноцінні обіди на обраних поїздах! - йдеться у телеграм-каналі Укрзалізниці.
Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі Укрзалізниці.
- З цього тижня ми розпочинаємо тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах:
№351/352 Київ — Кишинів
№95/96 Київ — Рахів
№29/30 Київ — Ужгород
№4/3 Запоріжжя — Ужгород
Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко.
- Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.
Провідники зазначених поїздів запропонують:
- карпатські деруни;
- омлет із житомирських яєць;
- курку з подільською картоплею та овочами;
- кримськотатарський плов з яловичиною.
Страви коштуватимуть від 170 до 190 гривень.
Отож, пасажирів запрошують спробувати нове меню і залишити відгуки у застосунку Укрзалізниці.
- Якщо ви виробник якісних сертифікованих продуктів харчування, готові інвестувати в обладнання та нагодувати українців смачними стравами на борту наших поїздів — напишіть нам на service@uz.gov.ua.Після тестування ми проаналізуємо фідбек пасажирів та разом оберемо найкраще меню, - додали в Укрзалізниці.