Забудьте про яйця в дорогу: Укрзалізниця тестує нове меню

Вартість страв від 170 до 190 гривень.

1 хв. читання

 – Запускаємо в тестовому режимі повноцінні обіди на обраних поїздах! – йдеться у телеграм-каналі Укрзалізниці.

Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі Укрзалізниці.
 
– З цього тижня ми розпочинаємо тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах:
 
№351/352 Київ — Кишинів
№95/96 Київ — Рахів
№29/30 Київ — Ужгород
№4/3 Запоріжжя — Ужгород
 
Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко.
 
– Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.
 
Провідники зазначених поїздів запропонують:
– карпатські деруни;
– омлет із житомирських яєць;
– курку з подільською картоплею та овочами;
– кримськотатарський плов з яловичиною.
 
Страви коштуватимуть від 170 до 190 гривень.
Отож, пасажирів запрошують спробувати нове меню і  залишити відгуки у застосунку Укрзалізниці.
 
– Якщо ви виробник якісних сертифікованих продуктів харчування, готові інвестувати в обладнання та нагодувати українців смачними стравами на борту наших поїздів — напишіть нам на service@uz.gov.ua.Після тестування ми проаналізуємо фідбек пасажирів та разом оберемо найкраще меню, – додали в Укрзалізниці.
Поділитися цією статтею