Загальнонаціональна хвилина мовчання: у центрі Рівного щоранку перекриватимуть рух (ВІДЕО)

1024 0

Ми у соцмережах:

Загальнонаціональна хвилина мовчання: у центрі Рівного щоранку перекриватимуть рух (ВІДЕО)

У Рівному вперше на кілька хвилин перекрили центр міста, аби вшанувати загиблих захисників і захисниць. Рух транспорту та пішоходів призупинили зранку 30 вересня під час загальнонаціональної хвилини мовчання. Відповідне розпорядження підписав секретар міськради Віктор Шакирзян.

Серед тих, хто прийшов на майдан Незалежності вшанувати пам'ять загиблих у війні з РФ — рівнянин Михайло Поштар.

- Так повинно бути, бо треба не забувати, що в нас в країні, наші солдати воюють. Про це ми маємо згадувати щодня, подумати, як там нашим воїнам нелегко доводиться боротися за наше мирне небо, за наших дітей, за наше майбутнє. Серед друзів є загиблі і в родині, на жаль, теж. З власної ініціативи сам їжджу до хлопців, допомагаємо".

Призупинили рух транспорту та пішоходів на перехресті вулиць В'ячеслава Чорновола — Соборної — Міцкевича з 8:58 до 9:03. Перекриття дороги регулювали патрульні поліцейські. З автомобілів на перехресті вийшли лише деякі водії.

Коментуючи таку поведінку під час загальнонаціональної хвилини мовчання, керівник патрульної поліції Рівненщини Сергій Мерчук зазначив Суспільному:

- Громадяни, які виходять з транспортних засобів — за це їх ніхто притягувати до відповідальності не буде. Навпаки, це буде позитивно сприйматись іншими громадянами.

Центр Рівного на час загальнонаціональної хвилини мовчання перекриватимуть щодня, відповідно до розпорядження секретаря міськради Віктора Шакирзяна, повідомили у пресслужбі.

З 1 жовтня перекриття руху для загальнонаціональної хвилини мовчання відбуватиметься також і біля центральної площі у Сарнах на вулиці Європейській, повідомили пресслужба міської ради. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також