Загарбник здався у полон з танком і отримає 10 000$

5400 0

Ми у соцмережах:

Загарбник здався у полон з танком і отримає 10 000$

Російські окупанти почали здаватися у полон разом з військовою технікою.

Радник міністра МВС Віктор Андрусів повідомив у Фейсбуці, що росіяни здаютьсяу полон разом з технікою, а це показує злам російської армії. 

- Російський солдат здав нам танк за винагороду! Як це відбувалось. Вже кілька тижнів у Нацполі ідентифікували телефони, якими користуються росіяни. Це українські номери. На ці телефони ми регулярно присилаємо смс як здатись в полон і здати техніку.

Кілька днів тому нам зателефонував "Міша". Ми передали інформацію про нього до ГУР МО. Йому визначили місце куди підїхати. Він під'їхав. З дрона переконались, що він сам і це не засада. Після цього спецназівці його затримали. Виявилось, що з екіпажу танку залишився він один, решта втекли додому. Смислу воювати він не бачив. Додому повернутись не міг, оскільки командир сказав, що розстріляє і спише на бойові втрати. Міша розповів, що їсти практично не залишилось, управління військами хаотичне і практично відсутнє. Деморалізація колосальна.

Що з Мішою? Міша отримав дуже комфортні умови утримання. Він також отримає 10 тисяч доларів по завершенню війни і можливість податись на громадянство. До завершення війни він проживатиме в комфортних умовах з телевізором, телефоном, кухнею і душем.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також