Загиблі Герої з Рівного - на муралі у школі

2320 0

Ми у соцмережах:

Загиблі Герої з Рівного - на муралі у школі

Бо колись у ній вчилися..

-  Двох захисників із Рівненщини зобразили на муралі. Та воїни його вже не побачать. Для них пролунала тужлива «Кача», - написав в своєму телеграм-каналі голова ОВА Віталій Коваль.

 
 Стінопис із портретами Василя Лісовського та Аль Шамі Фареса розмістили в шкільному коридорі рівненського ліцею №1. Колись вони навчалися в цих стінах. А знизу написали поетичні рядки з пісні Фареса.
 
- Нагадаю, йому ж у вересні посмертно присвоїли звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка». Нагороду дають за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народові, - додає Віталій Коваль.
 
 12 травня захисник потрапив під обстріл противника, де отримав важкі поранення. Ворожа куля уразила офіцера на полі бою в районі населеного пункту Рубіжне, що на Харківщині.  У квітні йому виповнилося б 30… 
 
Старший сержант Василь Лісовський був командиром відділення. У перші дні війни пішов добровольцем на фронт. Загинув від кулі снайпера 23 травня у Донецькій області. Йому назавжди залишиться 52…
 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також