Загиблого на війні Героя у Зарічному зустрінуть «живим» коридором

1114 0

Ми у соцмережах:

Загиблого на війні Героя у Зарічному зустрінуть «живим» коридором

Траурний кортеж прибуде до Зарічного сьогодні об 11 годині.

Сумну звістку про загибель старшого солдата Сергія Кохно повідомили у Зарічненській селищній тергромаді. Він проходив службу у військовій частині А1008 на посаді механіка-водія, куди ще 13 червня торік був призваний по контракту. Загинув 28 вересня під час ворожого обстрілу в Харківській області. Сергію Кохно був лише 21 рік.

 -  Хлопець, як і багато інших однолітків, мріяв про вільну незалежну Україну, будував плани на майбутнє, але не судилося їм здійснитись, бо поклав своє молоде життя за незалежність та свободу нашої держави! Ми пам’ятатимемо та шануватимемо пам’ять нашого Героя, який віддав своє життя задля миру в нашій країні, не вагаючись ні секунди. Щирі співчуття родині загиблого…
 
Просимо жителів нашої громади та селища 1 жовтня вшанувати нашого Героя, утворити живий коридор. Коридор утворюємо через Зарічненський ліцей №1 (вулиця Харківця) до площі «Героїв Майдану» (центр Зарічного) далі по вулиці 1грудня до Зарічненського ліцею №2, де навчався Сергій далі до Ощад банку та до домівки нашого Героя. Просимо всіх залишити свої справи і зустріти тіло Героя, - йдеться у повідомленні селищної громади.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також