Загинув на Луганщині молодий таксист з Рівного

1639 0

Ми у соцмережах:

Загинув на Луганщині молодий таксист з Рівного

Завтра рівняни схилять голови у пошані до захисника України Миколи Коробчука, який загинув у боротьбі з окупантом. Прощання із Героєм відбудеться завтра, 11 липня, о 9:30 на майдані Незалежності у Рівному. Чин похорону здійснять у Свято-Покровському кафедральному соборі. Поховають його на кладовищі «Нове»…

Микола Коробчук народився 10 травня 1996 року в селі Бочаниця, колишнього Гощанського району. Закінчив Бочаницький ліцей, а потім здобув фах водія-механіка в Клеванському професійному ліцеї. Працював водієм на ТДВ «Рівнехолод», хлібзаводі «Рум’янець», а згодом на таксі Opti.

- Микола ніколи не мріяв стати військовим, не хотів цього. Він не мав досвіду служби в армії, але, коли отримав повістку, відразу пішов до ТЦК. А вже у серпні 2023 року поїхав на навчання. Говорив, що не збирається ховатися, що готовий стати на захист. Микола був відданий своїм побратимам, готовий був іти на все заради них, і вони також готові були стояти за нього, - розповідає дружина Героя Наталія.

Добрий, веселий, життєрадісний Микола завжди приходив на допомогу оточуючим, прагнув підтримати та розрадити рідних, та й сам не впадав у відчай.

- Микола старався мене заспокоїти. Навіть, коли починала плакати, сварився, щоб не думала про погане. Хлопці постійно його підтримували, а він говорив, що піде з ними до кінця. Тепер його побратими підтримують мене,  - продовжує розповідь Наталія.

28-річний солдат Микола Коробчук загинув 6 липня, виконуючи бойове завдання на Луганському напрямку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також