Загинув у бою водій кулеметного відділення з Березного

694 0

Ми у соцмережах:

Загинув у бою водій кулеметного відділення з Березного

Завтра земляки зустрічатимуть жалобний кортеж...

 - З глибоким сумом повідомляємо, що 11 липня 2024 року у бою на Харківщині з московським окупантами загинув наш земляк з міста Березне Ковбар Анатолій Володимирович, 1966 року народження, - йдеться у дописі міської раді Березного.
 
Водій кулеметного відділення механізованого батальйону захищав рідну землю з лютого 2024 року.
 
Прибуття військового кортежу очікується у Березному орієнтовно о 10.30-11.00 год. (час може бути змінено!). Проїжджатиме вулицями Андріївською, Корецькою, Лесі Українки, Яблуневою.
 
- Прохання до жителів населених пунктів Березнівщини, через які пролягатиме шлях військового кортежу, зустріти нашого Захисника Анатолія Ковбара живим коридором шани. Військове поховання відбудеться у місті Березне у цей же день – вівторок 23 липня, який оголошено у громаді Днем жалоби. Прощання з Анатолієм Володимировичем розпочнеться о 12.00 год. у сімейному будинку за адресою: вулиця Яблунева, 15 (стара назва вулиці - Галана).
 
Чин похорону за загиблим Героєм відбудеться у Церкві Різдва Пресвятої Богородиці міста Березне, шлях до якої від дому проляже вулицями Яблунева, Лесі Українки, Корецька, М.Буховича, Київська.
 
Орієнтовно о 14.30 год. на міському майдані Незалежності розпочнеться церемонія прощання з українським воїном.
Поховають Героя на міському кладовищі в урочищі «Лукавець».
 
 - Просимо доєднатися до вшанування пам'яті нашого Захисника Ковбара Анатолія Володимировича, який віддав своє життя за світле майбутнє незалежної України, - закликають у міській раді.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також