Загинув у Запорізькій області лісівник-доброволець з Полісся

5536 0

Ми у соцмережах:

Загинув у Запорізькій області лісівник-доброволець з Полісся

Воїн-захисник Василь Костюк жив у селі Висоцьк на Рівненщині, а загинув у Запорізькій області. Доброволець, пішов захищати країну з першого дня повномасштабної війни. До того, як стати військовим, Василь Костюк працював начальником відділу охорони та захисту лісу у філії «Висоцьке лісове господарство» ДП "Ліси України"

«Смерть пов’язана із захистом Батьківщини та виконанням службових обов’язків», - йдеться в оповіщенні, яке надійшло до рідних сьогодні, 12 серпня.

- Він був Героєм по життю, таким лишиться назавжди. Тому що це була життєва позиція Василя Георгійовича - берегти, охороняти, захищати. Рідних, друзів, країну, ліс - він усіх та усе дуже любив. Часто мріяв про нашу Перемогу. Розповідав друзям, що закінчиться війна, він повернеться і знову працюватиме в рідному лісі, патрулюватиме, наводитиме порядок. Адже робота лісівника, незважаючи на всі труднощі, це завжди емоції від можливості бути наодинці з природою, подумати, заспокоїтися та помріяти. У колективі Василя Костюка дуже цінували. За мудрість, виваженість, порядність, професійність, щирість, доброту. Тепер навіки серед українських Героїв. Вічна пам’ять, - йдеться у фейсбук-повідомленні Поліського лісового офісу.

Дуже любив свою дружину, сестер та племінників. 

- Часто казав мені: моя маленька, завжди вмів заспокоїти, втішити, такий уважний. А дружину Наталію любив просто неймовірно. Називав завжди ніжно так - кицюня. Однокласниками вони були. Створили сім’ю. Знаєте, я таких щирих гарних стосунків ніколи раніше не бачила. Це той випадок, про який говорять, - жили душа в душу, - розповідає сестра Людмила.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також