Загинув в ДТП на Сумщині сержант з Рівного

526 0

Ми у соцмережах:

Загинув в ДТП на Сумщині сержант з Рівного

Прощання із захисником Вячеславом Борейчуком відбудеться завтра, 12 вересня, о 9:30 на майдані Незалежності у Рівному. Чин похорону здійснять у Свято-Троїцькій церкві (вул. Басівкутська, 60). Поховають його на кладовищі Тинне.

Вячеслав Борейчук народився 6 вересня 1980 року у Рівному. Отримав фах токаря у одному з місцевих професійно-технічних училищ. Згодом відслужив строкову службу в армії на Хмельниччині. Багато часу працював водієм, керував таксі, розвозив хліб. А останні роки – підпрацьовував різноробочим.

У березні 2023 року Вячеслав отримав повістку. Він не вагався, відразу вирушив до військкомату, аби стати до лав Збройних сил України. Вважав своїм обов’язком захищати рідних – єдину доньку, якій скоро виповниться 16 років, маму, старшого брата та сестру.

Позитивний, добрий, веселий, комунікабельний Вячеслав разом із побратимами пліч-о-пліч пройшли найгарячіші населені пункти Донеччини: Кліщіївку, Бахмут, Часів Яр, Нью-Йорк. Рідним про непрості військові будні не розповідав, вберігаючи від переживань. Лише в загальних рисах описував службу. А нещодавно підрозділ, де служив наш земляк, перевели на Сумщину.

7 вересня 44-річний сержант Вячеслав Борейчук загинув у ДТП на Сумщині…

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також