Загіпнотизували дівчину

1640 0

Ми у соцмережах:

Загіпнотизували дівчину

Третього січня близько 11-ї години 24-річна Тетяна вийшла з магазину, що на вулиці Князя Романа у Рівному. До неї підійшла жінка та запитала, як пройти до перукарні.

Третього січня близько 11-ї години 24-річна Тетяна вийшла з магазину, що на вулиці Князя Романа у Рівному. До неї підійшла жінка та запитала, як пройти до перукарні. Тетяна вказала напрямок, проте незнайомка прощатись не поспішала, а сказала Тетяні, що «її сім’ї — заздрять, а мати — тяжко хворіє». Поряд з’явилася ще одна перехожа. Жінки відвели дівчину у двір будинку та почали їй щось говорити. Коли Тетяна отямилась від гіпнозу, незнайомок поряд не було. А свою сумку вона знайшла на лавці. Зникли золоті сережки, ланцюжок, браслет, обручка та інші прикраси, загалом — на майже десять тисяч гривень.

 
Інна Березовська, помічник начальника Рівненського міськвідділу міліції повідомила прикмети шахрайок, яких шукає міліція. Старшій з них — близько 45 років, зріст 165 см, очі темно-карі, волосся чорне із сивиною, зібране під світлим беретом. Була одягнута у замшеву коричневу дублянку до колін, світлий шарф. Мала середнього розміру чорну лаковану сумочку. Іншій — на вигляд 20-25 років, зріст 160 см, очі світлі, має руде волосся, зібране в хвостик, велике округле обличчя. Була одягнута в коротку шкіряну руду куртку, темні штани, чорні черевики. Мала середнього розміру зелену лакову сумочку, зроблену під крокодилячу шкіру. Усіх, хто був свідками їхніх шахрайських дій, чи може допомогти встановити місце знаходження невідомих, просимо повідомити за номером телефону 102.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також