Загорівся автомобіль нетверезого водія

1201 0

Ми у соцмережах:

Загорівся автомобіль нетверезого водія

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 20-ї години 4 березня у селі Велика Омеляна Рівненського району. Нетверезого водія, авто якого згоріло вщент, госпіталізували до лікарні.

25-річний житель селища Квасилів їхав автомоблем «Форд Фієста» у напрямку Києва. Він не врахував дорожньої ситації, не вибрав безпечної швидкості руху та зіткнувся з попутним автомобілем «Kia Соренто» під керуванням 53-річного киянина. «Форд» злетів у кювет та загорівся. Вибратися його водію з салону ще до займання допоміг водій-учасник ДТП. Жителя Квасилова госпіталізували до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою. Пасажирка «Kia Соренто», 34-річна жителька м.Київ, отримала незначні забої.  

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що водій «Форда» перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Як з’ясувалося, на нього вже двічі було складено протоколи за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також