Закарпатець погрожував подружжю з Рівненщини пістолетом

1170 0

Ми у соцмережах:

Закарпатець погрожував подружжю з Рівненщини пістолетом

У суботу, 8 січня, близько 10-ї години ранку патрульні отримали виклик, що на трасі Київ — Чоп біля с. Великосілки на Львівщині між двома водіями виник конфлікт. Водій автомобіля Audi A6, 45-річний мешканець Закарпаття, погрожував зброєю та фізичною розправою іншому водієві та його пасажирці, мешканцям Рівненщини.

- Заявниця повідомила, що у них виник конфлікт на дорозі з водієм автомобіля Audi A6. Останній погрожував їм предметом схожим на пістолет, – повідомили у патрульній поліції.

Конфлікт виник через обгін. Зі слів заявників, вони лівою смугою обганяли потік вантажівок у правій смузі, а водій "Ауді" їхав за ними та блимав, щоб його пропустили. Коли вони зрівнялися, то водій "Ауді" вимахував зброєю. Автомобілем "Ауді"  керував 45-річний мешканець Закарпаття

Патрульні розпочали розшук автомобіля та водія."Aуді  A6"  зупинили орієнтовно через 10 кілометрів у напрямку Львова. У 45-річного мешканця Закарпаття виявили зброю, схожу на пістолет Макарова. Чоловік не зміг надати чітких пояснень щодо цєї події. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також