Знайшли чоловіка, який викрав у знайомого рівнянина 1 600 000 гривень

1711 0

Ми у соцмережах:

Знайшли чоловіка, який викрав у знайомого рівнянина 1 600 000 гривень

Третього грудня цьогоріч близько восьмої ранку у Рівному на вулиці Київській перехожі знайшли сумку з документами, пістолет для відстрілу гумових куль і сім патронів до нього.

Поліцейські встановили власника документів. Виявилося, що чоловік знаходився на лікуванні на Тернопільщині, а вказану сумку та один мільйон 600 тисяч гривень готівки напередодні дав знайомому, аби той завіз їх за вказаною адресою у Рівне. Однак зловмисник гроші не передав, а зв’язок із ним обірвався.

Завдяки злагодженим оперативним заходам працівникам управління карного розшуку ГУНП в Рівненській області та оперативникам Хустського РУП вдалося встановити місце знаходження крадія. 29-річного чоловіка виявили в одному із туристичних комплексів на Закарпатті.

За фактом таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану та в особливо великих розмірах, слідчі Рівненського РУП за погодження Рівненської окружної прокуратури повідомили 29-річному чоловіку про підозру, а суд арештував його на 60 діб із правом внесення застави у розмірі 992 400 гривень.

Частину викрадених коштів він устиг потратити на власні потреби, а 18 тисяч доларів залишив у Рівному на зберігання у знайомого.

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від семи до 12 років із конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває. Поліцейські також перевіряють підозрюваного на причетність до вчинення інших злочинів, повідомляє поліція Закарпатської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також