«Західний вогонь» знову без єврокубків

756 0

Ми у соцмережах:

«Західний вогонь» знову без єврокубків

Не щастить рівненській софтбольній команді «Західний вогонь». П’ять років поспіль підопічні Володимира Судимака – чемпіонки України, втім, взяти участь у єврокубках їм ніяк не вдається. Спочатку не було грошей. Коли цього року місцем проведення турніру обрали Болгарію, вирішили їхати. Але цього разу завадив коронавірус.

Як розповів Володимир Судимак, Європейська федерація прийняла рішення скасувати усі клубні турніри, в тому числі і Єврокубок, що мав відбутися наприкінці серпня. Залишили лише змагання збірних.

— Остаточна доля цьогорічного Єврокубка ще не вирішена, - говорить Володимир Судимак, можливо, його перенесуть на наступний рік. Цього ж року його точно не буде. Залишається надія на матчі збірних. Національна софтбольна команда України, за яку виступають семеро наших дівчат, мала в червні брати участь у відборі на чемпіонат Європи. Цей відбір поки що перенесли на вересень. В основі збірної U-15 грають 5 наших дівчат, їхній чемпіонат Європи під питанням. Так само не зрозуміла доля молодіжного чемпіонату Європи з бейсболу серед гравців до 23 років. У збірній України - троє гравців «Західного вогню», ще троє є кандидатами. Змагання мали бути на початку серпня в Литві. На жаль, вже оголосили про скасування чемпіонату Європи серед хлопчиків до 12 років, що мав відбутися у Бельгії. П’ятеро наших вихованців є кандидатами до цієї збірної України. Та й з чемпіонатом України, що традиційно стартував наприкінці квітня – на початку травня, наразі не все зрозуміло. Поки що тренуємося індивідуально або невеликими групами, якщо говорити про збірників, кожен у себе на районі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також