Захисник Маріуполя передав на лікування побратимів 23 мільйони гривень

707 0

Ми у соцмережах:

Захисник Маріуполя передав на лікування побратимів 23 мільйони гривень

Морський піхотинець Михайло Діанов, якого наприкінці вересня звільнили з російського полону​, вирішив передати на лікування побратимам 23,4 млн грн.

 Про своє рішення захисник повідомив у Facebook.

Гроші Михайлу пожертвували українці для лікування та відновлення. Втім, оплатити необхідні Діанову операції погодився Рінат Ахметов, тому усі пожертви військовий вирішив передати на потреби поранених військових.

За словами військового, сумарно він отримав від небайдужих людей вже 23 млн 430 тис. грн.

«Я планував їх витратити на лікування. Однак, як я вже казав раніше, Рінат Ахметов і футбольний клуб «Шахтар» вирішили допомогти мені з лікуванням, з пошуком найкращих лікарів за кордоном, з підготовкою документів. Це дає мені надію, що в мене знову буде повноцінна права рука», — розповів Михайло Діанов.

Відтак він вирішив усі пожертвувані гроші витратити на лікування своїх побратимів. Також він пообіцяв згодом розповісти про кожного військового, якому нададуть допомогу.

«Моя головна мета, щоб ампутацій було менше, а ветеранів зі здоровими кінцівками — більше. Тому я вирішив спрямувати всі зібрані кошти своїм побратимам. Невдовзі я розповім про кожного, кому буде надана допомога, і готуватиму повний звіт використання ваших грошей. Ви прагнули допомогти мені одному, а, сподіваюсь, допоможете багатьом захисникам України», — написав військовий.

Читайте також: Українці за добу зібрали більше 6 млн грн на лікування захисника з «Азовсталі»


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також