Захисник «Вереса» від дуелі із «Металургом» очікує лише перемоги

872 0

Ми у соцмережах:

Захисник «Вереса» від дуелі із «Металургом» очікує лише перемоги

Вихованець запорізької школи футболу та захисник рівненського Вереса Семен Вовченко поділився думками щодо майбутнього протистояння червоно-чорних із Металургом у перехідних матчах за місце в УПЛ.

- Від дуелі із запорізьким Металургом я очікую лише перемоги. Запоріжжя - рідне для мене місто. Тому, буде особливо приємно зіграти проти цього суперника. Хоча, цей Металург - не той клуб, в якому я колись розпочинав кар‘єру. Він має іншу, але свою унікальну історію.

До речі, найближчі матчі будуть першими у моїй ігровій кар‘єрі проти запорізького Металурга.

За грою цієї команди я слідкую. По-перше, це клуб з рідного міста. А по-друге, за Металург грає мій друг - Владислав Дворовенко. Також свого часу я чотири роки грав під керівництвом нинішнього головного тренера запорожців Володимира Микитіна.

Щодо сильних сторін у грі суперника - знаю, що вони добре грають від оборони. А детальніше ці деталі ми розбиратимемо на теоретичних заняттях.

Психологічна обстановка в нашій команді зараз хороша. Добре, що зуміли виграти заключний матч чемпіонату. Будемо тепер налаштовуватися лише на перемогу у перехідних матчах. 

Нагадаємо, перший поєдинок Вереса з Металургом відбудеться на стадіоні Україна у Львові. Другий - на Авангарді у Рівному. Базові дати матчів - 10-го та 14-го червня


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також