Захворів головний лікар Сарненської лікарні Василь Іванюк, але він не втрачає оптимізму

1963 0

Ми у соцмережах:

Захворів головний лікар Сарненської лікарні Василь Іванюк, але він не втрачає оптимізму

Василь Іванюк написав на своїй сторінці у Фейсбуці, що у нього вже три дні підвищена температура тіла та кашель. Діагностували пневмонію. Він здав біозразок на дослідження на коронавірус. Прийшов результат, позитивний.

Втім, Василь Іванюк та його колеги не втрачають оптимізму та продовжують боротьбу з коронавірусом: 

-  Скажу відверто, доба не проста. Ситуацію контролюємо, але щоденно все більше важких поступлень. На жаль, і для мене усе так не просто. В зв‘язку з тим що вже три доби мав підвищену температуру та надсадний кашель з вираженими інтоксикаційними проявами, зробив КТ, і на жаль маю пневмонію. ПЛР поїхав на Рівне, чекаю спрощення чи підтвердження. Реанімація, дев‘ять хворих, вже ложимо в травматологію, де є кисневі точки. Вісім з підтвердженим ковідом. Стан в усіх важкий, киснезалежні. Троє хворих на неінвазивній ШВЛ. Пацієнтка, яка була тривалий час наапаратному дихані, сьогодні о 7.30 померла, це жителька м. Сарни, 1951 року народження. Рідним щирі співчуття. Поступив один пацієнт, одного переведено в обсервацію, іншого з обсервації в реанімацію. Виписки не було. Іногородній один. Інфекція, чотирнадцять хворих, шість хворих киснезалежних, стан здоров‘я у них важкий. Поступлень не було, натомість виписано вісім з одужанням. Переводу теж не було. Сім пацієнтів з високими температурами, «іногородніх» один. Обсервація, шістдесят дев‘ять хворих. Поступило дев‘ять хворих, це жителі м. Сарни (3), смт. Клесів, смт. Степань, с. Стрільськ, с. Глушиця, с. Чудель, с. Карпилівка. Виписано трьох, одного переведено з реанімації та одного в реанімацію. «Іногородніх» чотири, з високими температурами двадцять чотири, кисне залежних чотири. Ковідовських двадцять чотири. Як підсумок 92 хворих, 45 ковідовських. Сьогодні відвезли в лабцентр 42 ПЛР.

Сьогодні розпочали опалення в обсерваційному корпусі та інфекції. Завтра запускаємо і в основному корпусі. Як і обіцяв , проводимо поступову заміну ліжок і матрасів на нові. Дев‘ять на третій поверх обсервації та шість в інфекцію. Окрім цього на перший і другий поверх обсервації через декілька днів встановимо функціональні нові ліжка. Сьогодні отримали працівники аванс, на черзі доплати мед працівникам за два місяці, 70/50/25. Так і живемо. З двох сільрад отримали благодійну допомогу у вигляді картоплі, також і від усіх установ і підпиємств м. Сарни. Щиро Вам усім дякую. Дякую своїм патріотам колегам за Ваш трудовий героїзм. І Вас мої друзі ніколи не забуваю і згадую добрим словом і щирою дякою за всебічну підтримку. Бережіть себе і рідних, дотримуйтеся елементарних карантинних заходів.  

PS: Прийшов мій результат, я позитивний.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також