Залили льодову ковзанку, але платну

2143 0

Ми у соцмережах:

Залили льодову ковзанку, але платну

На базі спортивного комплексу Рівненської АЕС «Ізотоп» стартував сезон зимових розваг – відкрито першу цьогоріч льодову ковзанку у місті-супутнику електростанції.

Відтепер у спорткомплексі РАЕС «Ізотоп» розпочинає діяти відкрита зимова ковзанка для усіх, хто бажає наповнити своє дозвілля активним та здоровим відпочинком. Льодовий майданчик, проект якого розроблений конструкторсько-технологічним відділом електростанції, функціонує вже третю зиму поспіль. Каток представляє собою класичну хокейну коробку обладнану дерев’яними бортами та лавами для відвідувачів. У вечірній час передбачене яскраве освітлення території.

Для заливки майданчика використано три машини технічної води. Директор спорткомплексу РАЕС Володимир Чудінов повідомив, що цьоріч заливати каток було складніше, аніж минулого, адже на момент заливки не було сталої морозної погоди. Проте тішить те, що зараз у нашій місцевості панує справжня морозна різдвяна погода.

- Зроблена влітку бетонна основа майданчика дозволила вже зараз підготувати якісну рівну ковзанку для сімейного відпочинку атомників. Встановлені також нові хокейні ворота, тож поціновувачам цього виду спорту ми пропонуємо долучатися до аматорських матчів та хокейних баталій за першість міста-супутника, - відзначив Володимир Чудінов.

?Прокат ковзанів на спорткомплексі поки що не передбачений, отож приходити на лід варто із власними. Каток працюватиме щоденно з 9.00 год до 22.00 год, без вихідних. Квитки на відвідування ковзанки можна придбати безпосередньо на спорткомплексі, у касах плавального басейну «Енергетик» або ж Палацу культури ім. Лесі Українки.

Вартість квитка на одну особу за годину складає: з 9.00 год. до 14.00 год. – 15 грн. із ПДВ; з 14.00 год. до 22.00 год. – 20 грн. із ПДВ; для групи відвідувачів (повноцінна оренда усієї ковзанки) – 260 грн. із ПДВ.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також