«Залишаюся в місті, повертаюся до своєї волонтерської діяльності», - що сказав Третяк (ВІДЕО)

1558 0

Ми у соцмережах:

«Залишаюся в місті, повертаюся до своєї волонтерської діяльності», - що сказав Третяк (ВІДЕО)

Учора апеляцію Олександра Третяка суд так і не задовольнив. Відсторонили від посади міського голову на рік - і оскарженню постанова не підлягає. Втім, посадовець налаштований ще поборотися за своє крісло.

Учора ввечері Олександр Третяк вирішив вийти у прямий ефір на фейсбуці і розповісти, що планує робити далі:

 - Воюючи із зовнішнім ворогом, нам доводиться вести боротьбу з внутрішнім злом - корумпованими судами, політичним тиском, владою криміналітету. На жаль, такі явища все ще існують і суттєво підважують нашу здатність перемогти у війні. Сьогодні ми стали свідками цього в Рівному.
Незважаючи на величезний перелік аргументів захисту про нікчемність рішення суду першої інстанції, попри відсутність будь-якої зрозумілої позиції звинувачення, суддя Рівненського апеляційного суду Надія Ковальчух відхилила апеляцію і підтримала рішення першої інстанції - по суті, одноосібно вирішивши позбавити громаду Рівного законнообраного міського голову.
 
Що далі? Я продовжую боротьбу - вже на рівні Європейського суду з прав людини, і ми обов'язково переможемо. Я залишаюся в місті, повертаюся до своєї волонтерської діяльності задля розвитку Рівного та перемоги України, чим я займався і до обрання на посаду міського голови.
Бо любити Рівне, любити Україну - значить діяти!
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також