Залізничну колію на Рівненщині обікрав 22-річний поліщук

4187 0

Ми у соцмережах:

Залізничну колію на Рівненщині обікрав 22-річний поліщук

Ще 25 квітня до поліції надійшло повідомлення від чергової станції «Язвинка» у Сарненському районі про крадіжку на залізничній колії.

На перегоні «Сарни-Антонівка»  вкрали матеріали верхньої будови колій, зокрема 16 болтів і 8 накладок. Протиправні дії зловмисника призвели до збоїв у роботі залізниці — потяг сполученням «Ковель-Сарни» затримали більш як на годину.

Поліцейські Сарненського відділу поліції вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 22-річний житель села Орлівка, яке розташоване неподалік станції.

Молодик хотів підзаробити, тож за допомогою розвідного ключа зняв накладки та відкрутив болти, які заховав у лісовому масиві. Однак здати крадене на металобрухт не встиг.

Поліцейські вилучили болти та накладки та відправлять їх для проведення експертизи. За її результатами прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема й  повідомлення про підозру.

Досудове розслідування за фактом умисного пошкодження шляхів сполучення за частиною 1 статті 277 Кримінального кодексу України триває. Також вирішується питання про додаткову кваліфікацію дій 22-річного чоловіка за частиною 1 статті 185 КК України.

Санкції статей передбачають позбавлення волі на строк до трьох років. До того ж, як з’ясувалося, житель села Орлівки вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за майнові злочини та незаконне поводження із холодною зброєю, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також