Залізницю розтягують на метал

2086 0

Ми у соцмережах:

Залізницю розтягують на метал

На Рівненщині все частіше розбирають на металобрухт залізничні колії. Крадуть усе, що можна здати у пункти прийому металу: накладки, які з’єднують рейки, болти та кабелі зв’язку.

IMG_6958 За останні три місяці цього року Рівненська дирекція залізничних перевезень зафіксувала 22 «нічних візити», які завдали збитків на 73 тисячі гривень. На гарячому спіймали тільки сімох крадіїв, причому одного і того ж чоловіка затримували шість разів. Іван Якименко, в.о. начальника Рівненської дирекції залізниці:

- Правоохоронці мають приділити нам більше уваги, адже ми затримуємо зловмисника, доставляємо до місцевого відділку поліції, а через день-два він знову «господарює» на коліях. Дільничні інспектори мають краще проводити роз'яснювальну роботу серед населення. Зі свого боку, ми працюємо з пунктами прийому металобрухту, аби вони інформували правоохоронців, коли їм здають речі, пов'язані із залізницею.
Ольга Олійник, прес-офіцер поліції Рівненщини:
- Нам добре відомо про ситуацію, яка склалася з крадіжками на залізниці. Дільничні поліцейські будуть проводити посилену роз'яснювальну роботу з населенням про те, до чого можуть призвести такі дії. До того ж, не потрібно забувати про безпеку як пасажирів залізничного транспорту, так і місцевого населення. Адже залізниця - це зона підвищеної небезпеки, тому деякі незаконні дії громадян можуть містити ризик для їхнього особистого життя та здоров'я.
Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також