Заманював дівчинку цукерками та грошима, щоб розбестити

337 0

Ми у соцмережах:

фото -ілюстративне

Свої розпусні дії чоловік розпочав, коли йому було 55 років, а дівчинці лише 9. Упродовж майже 7 років чоловік систематично розбещував малолітню дитину, задовольняв свою статеву пристрасть неприродним способом з використанням її безпорадного стану. Дівчинка нічого не розповідала батькам, бо з огляду на свій вік, не могла усвідомлювати всіх наслідків протиправних дій щодо неї.

- Рівнянин заманював її цукерками та грошима до себе додому та на роботу, ще проживаючи у Радивилівському районі, коли вона приїжджала на канікули до бабусі. Потім продовжив розбещення дитини вже в Рівному, коли він і потерпіла переїхали проживати до обласного центру, аж доки дівчинці не виповнилося 16 років, – повідомили сьогодні в Рівненській обласній прокуратурі

Під час обшуку в будинку чоловіка у лютому 2023 року правоохоронці вилучили докази протиправних дій, а також дитячу порнографію, яку він зберігав для особистого користування.

Радивилівський районний суд визнав чоловіка винним та призначив покарання - 10 років позбавлення волі, з позбавленням права займатися навчальною та виховною діяльністю осіб до 18 років, обіймати посади пов’язані з роботою із особами віком до 18 років строком на 3 роки. Крім того, засуджений змушений буде виплатити потерпілій 150 тисяч гривень моральної шкоди.

Особисті дані про чоловіка будуть внесені до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи. Вирок суду законної сили ще не набрав, сторони можуть оскаржити його в апеляційному порядку. До набрання рішення законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також