Замість Бармаковеля – розважаються на дорогах Рівного

2389 0

Ми у соцмережах:

Замість Бармаковеля –  розважаються на дорогах Рівного

Друге відео поспіль з лижниками, які катаються вулицями Рівного, вчепившись за автомобілі, з’явилось в Інстраграмі.

У спільності Rivne_1283 спершу показали, як лижник катався на вулиці Шухевича у Рівному, причепившись ззаду за авто , у другому випадку – лижник промчав вулицею Соборною. 

Користувачі соцмережі припускають, що в обох випадках це одна й та сама людина - Роман та стверджують, що лижник не створював аварійну ситуацію, а катався цілком професійно. Водій також іхав по правилам та акуратно, плюс в обох випадках були ще й задіяні машини супровіду, з яких і знімали відео.  Втім, читачі радять лижникам перебратись на гори у Бармаковель, що біля Рівного, і там розважатись, скільки душа забажає, не ризикуючи нічиїм життям. 

У поліції РВ повідомили, що знають про обидві ситуації. Жодних скарг від рівнян на поведінку лижників на дорогах на лінію 102 не надходило. 

Речниця патрульної поліції Рівненщини Оксана Юрченко повідомила РВ, що лижники у цих випадках вважаються пішоходами та порушують правила дорожнього руху, бо перебувають на проїжджих частинах та створюють небезпеку іншим учасникам дорожнього руху.  Якщо лижників розшукають, то притягнуть до адмінвідповідальності, як і водія авто, який в одному з випадків проїхав на жовтий сигнал світлофора.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також