Замість дровітень - у дворі багатоповерхівки збудують гаражі

1785 0

Ми у соцмережах:

Замість дровітень - у дворі багатоповерхівки збудують гаражі

Гараж у дворі будинку №22 на вулиці Богдана Хмельницького в Костополі матиме власник кожної з 14-ти квартир будинку. Їх збудують замість старих дровітень, які власники житла погодилися знести як старі і вже непотрібні їм.

Таке рішення вони прийняли після того, як утворили об’єднання співвласників багатоквартирного будинку. Прикладом стала ініціатива мешканців сусіднього будинку, які таке ж рішення прийняли раніше.

Детальний план території навколо багатоквартирного житлового будинку на вул.Хмельницького, 22 та прилеглих до неї територій розглянули й схвалили на засіданні архітектурно-містобудівної ради при відділі містобудування, архітектури та землеустрою Костопільської міської ради. Члени ради за таке рішення проголосували одноголосно як за правильну й дієву ініціативу членів ОСББ. Після того, як це питання буде прийняте на сесії міської ради, ОСББ оформить документи на територію під гаражами, проведе збори мешканців і розподілить ділянки під кожним гаражем між власниками квартир будинку, повідомляє Костопільська міська рада. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також