Замість хутра в центрі Рівного будуть цукерки

4818 0

Ми у соцмережах:

Замість хутра в центрі Рівного будуть цукерки

Уже другий тиждень будівельна бригада ремонтує приміщення на майдані Незалежності. Видно, що поспішають, використовують навіть генератор, коли немає електроенергії. Щоправда, їхню роботу рівняни помітили лише тоді, коли на фасаді почепили вивіску «Рошен».

Раніше в цьому приміщенні, що на першому поверсі багатоповерхівки, був магазин шкіри й хутра, який перебрався в сусідній торговельний центр. А ще раніше — відділення «Ощадбанку», яке вже кілька років як працює неподалік, на вул. 16 Липня.

Відомо, що власниками приміщення на майдані Незалежності, 1 була родина Озімковських, яка й здавала його в оренду. Анатолій Озімковський був директором регіональної філії «Ощадбанку», депутатом обласної ради. А його дружина Антоніна — депутаткою міської ради. Відомо також, що державний банк навіть подавав на Озімковсього до суду, підозрюючи у використанні службового становища. Це пов’язано було саме із укладенням договору оренди на це приміщення. Наразі неможливо перевірити, чи залишилася родина Озімковських власником приміщення, в якому відкриють магазин солодощів. Адже доступ до державних реєстрів закритий через війну.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також