Замість кіноцентру — «крематорій»

4583 0

Ми у соцмережах:

Замість кіноцентру — «крематорій»

У Рівному на вулиці Гагаріна завершується реконструкція колишнього кіноцентру «Ера». Віднині там розміщатиметься один із супермаркетів мережі «АТБ».

Півтора року, відколи власники виселили «Еру» і продали приміщення мережі супермаркетів «АТБ», будівля стояла порожньою. Після цього нові власники розробили проєкт реконструкції кінотеатру під магазин продовольчих та непродовольчих товарів. Приміщення довго перебувало у занедбаному, напіврозваленому стані і от роботи з реконструкції підходять до завершення.

Фото нового супермаркету «АТБ» у Фейсбук виклав відомий у Рівному фотограф Mykyta Ant і підписав: «Так зараз виглядає колишній кінотеатр Ера... «Хліб» переміг «зрєліща».

Після цього у мережі розгорілася гаряча дискусія з приводу зовнішнього вигляду магазину і взагалі про відому мережу «АТБ». Хоча у Рівному це вже шостий їхній супермаркет. Інші три розташовані на вул. В.Чорновола (поблизу масиву «На Щасливому»), вул. Степовій (колишній магазин «Літа») та вул. Богоявленській (колишній супермаркет «Новус») і мають схожий вигляд.

Коментарі рівнян:

l Лариса Сидорук Зінь: «Як крематорій, тільки труби не вистачає! Ще київський театр на Подолі тепер має такий самий огидний вигляд!».

l Sofyia Levchuk: «Як магазин для ритуальних послуг».

l Олена Сіренко: «Ще одна філія тюрми. У нас якийсь притрушений архітектор».

l Світлана Козачук: «Магазин ніякий!!! А кінотеатр був класний, ми завжди сім'єю ходили, мені тут більше подобалось як в Україні!!!».

l Александра Андреевна: «Боже не нийте! Все одно нічого не зміните! АТБ хороший супермаркет з доступними цінами і хорошими акціями! А вам, народ, якби тільки обгадити все і всіх! І кінотеатр там був такій собі! Мультиплекс самі переїхати вирішили, бо не потягнули оренду та ремонт. До них претензії пред‘являйте. Нормальний супермаркет та дизайн! Усім не догодиш!».

l Ігор Хома: «Добре шо букви вчепили, а то — геть крематорій…». 

 Читайте: «Кінотеатру в Рівному не буде. Буде магазин»


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також