Замість концерту Розенбаума — заява у міліцію

4362 0

Ми у соцмережах:

Замість концерту Розенбаума — заява у міліцію

Невдоволений натовп, черга до каси, обурливі вигуки — таку картину можна було бачити у неділю ввечері поблизу драматичного театру. Замість того, щоб слухати «хіти» легендарного барда Олександра Розенбаума «Вальс-Бостон» чи «Мы живы», деякі шанувальники його творчості були змушені «вибивати» свої, до речі, чималі гроші. Власне, зробити це вдалося не всім. Декому довелося навіть йти за справедливістю до міліції...

Концерт легендарного російського барда Олександра Розенбаума був скасований, так само як у Луцьку та Львові. Організатор виступів у цих трьох містах, луцька агенція «РІО Ажур», на кількох інтернет-сайтах запевняє, що причиною зриву виступів стало те, що Розенбаум не встиг вчасно вилетіти з Мурманська до Петербурга. Відповідно, він начебто не встиг на літак до Львова. Натомість продюсерська агенція співака «Алроз» розповсюдила лист, в якому називає винуватцями зриву не транспортні проблеми, а саме організаторів.

У листі Олександр Розенбаум просить вибачення у своїх прихильників, всю вину за концерти, які не відбулися, покладаючи на організаторів. Відомий автор та виконавець повинен був відіграти на Західній Україні три концерти, після чого невеликий тур мав відбутися на Сході. Безпрецедентно висока ціна на квитки в Луцьку, Рівному та Львові (до 800 гривень) публіку не відлякувала. Хоча на найдорожчі місця бажаючих було не надто багато — усього дві людини не пошкодували 800 гривень, щоб послухати улюбленого співака в Рівному. Натомість у неділю 29 березня вони були змушені стояти у черзі в касу драмтеатру, щоб повернути свої гроші. Зробити це вдалося не всім — декому просто не вистачило грошей, які були в організаторів у наявності. Декілька глядачів навіть написали заяву до міліції. Разом з тим, згадувана у листі директор агенції Олена Осійчук обіцяє повернути гроші всім глядачам до четверга, 2 квітня. Якщо ця обіцянка буде виконана й ситуація нормалізується, у волинян, рівнян та львів’ян шанс почути свого кумира таки з’явиться. Концерти можуть відбутися у травні, щоправда, тоді його організацією займатимуться вже інші агенції.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також