Замість квітів для акторів — пельмені

4779 0

Ми у соцмережах:

Замість квітів для акторів — пельмені

Здивованими були актори Рівненського обласного театру, коли в кіоску, що поряд, поселився магазин з домашніми напівфабрикатами. Колись його будували, щоб там продавати квіти для акторів, але з часом квіти ненадовго замінила кава, а тепер перед театром продаватимуть пельмені, голубці, котлети та млинці.

Володимир Петрів, керівник театру:

— Колись перед початком будівництва цього кіоску нам обіцяли, що віддадуть його для облаштування театральних кас. Однак нас обманули та віддали половину цього приміщення, а не ціле. Виявилось, що в тому приміщенні, яке нам віддали, каси облаштувати проблематично. Потрібно розробляти новий проект, щоб змінити це приміщення. На це треба бюджетні кошти. Але наш театр через карантин уже й так п’ять місяців не працював. Зараз складно утримувати саме приміщення театру, не те що розпочинати нове будівництво.

На жаль, театр не має жодного впливу на власників кіоску. Тому те, що вони там роблять, це їхнє право. Зараз настав такий вік, що усім на все байдуже. Нам не байдуже, бо площа перед театром — це особливе місце, але ми не можемо нічого вчинити. Коли у кіоску продавали квіти чи каву, то це ще куди не йшло, але пельмені мене здивували.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також