Замість таблеток — банани

1087 0

Ми у соцмережах:

Замість таблеток — банани

Виявляється, користь бананів — не тільки смачний факт, але і лікувальний. Що банани лікують краще, ніж таблетки?

Банани надають ефект подібно до багатьох ліків. Вони — чудове джерело енергії. Це робить їх популярним перекусом протягом робочого дня. Доведено, що банани підтримують сили спортсменів при тривалих та інтенсивних тренуваннях. За ефективністю банани прирівнюються до напоїв з високим вмістом вуглеводів, але при цьому містять більше вітамінів і мінералів. У бананах міститься також велика кількість калію — мінералу, що знижує високий артеріальний тиск. Збільшення споживання бананів і зменшення споживання солі може знизити потребу в антигіпертензивних препаратах.

Якщо вас долає депресія, насолоджуйтеся бананами, потреба в антидепресантах у цьому випадку значно зменшується. Банани також прекрасно справляються з безсонням. Вітамін В6, що міститься в бананах, сприяє виробленню мелатоніну, гормону сну.

При запорах, перш ніж пити проносне, з’їжте банан, багатий клітковиною. У середньому в банані міститься така ж кількість антиоксидантів, що і в склянці апельсинового соку. Це дуже корисно для підтримання гарного самопочуття і позбавлення від токсинів, оскільки оксидативний стрес — винуватець багатьох хронічних хвороб (серцево-судинні захворювання, порушення сну та ін.).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також