Замість таксофонів у Рівному — лаунж на диванах

2754 0

Ми у соцмережах:

Замість таксофонів у Рівному — лаунж на диванах

Ще недавно рівняни дивувалися написам «Третяк, що це?» біля будівлі «Укртелекому» в центрі міста. Паркан геть закрив місце, де раніше стояли сині таксофони, за якими часто ночували безхатьки.

Оскільки таксофонами уже ніхто не користувався, будки знесли. А частину цокольних приміщень на Соборній, 56 здали в оренду підприємиці Лейлан Біцюк, дружині екскерівника Млинівської райдержадміністрації Дениса Біцюка.

Невдовзі паркан зник. Зате з’явилися будівельники, які облаштували окремий вхід до підвалу. А близько місяця тому в цоколі уже відкрився новий лаунж-бар — Panda Place. Просто на вулиці також поставили кілька диванчиків з подушками, а поряд — фігурно обрізані кущі у контейнерах. Однак ні зелень, ні м’які меблі поки не додали закладу відвідувачів. Принаймні надворі. На диванах зазвичай порожньо. Можливо, клієнтам заважають шум і вихлопи автомобілів з перехрестя? Навісу над літнім майданчиком немає.

Коментувати відкриття і свою роботу в закладі не захотіли. Зате активно шукають офіціанта. Кілька днів тому на сайті оголошень з’явилася вакансія — готові взяти навіть студента, аби лиш мав річний досвід роботи. Обіцяють 8-годинний графік, хороші чайові, дворазове харчування і таксі додому у вечірній час.

До слова, ще один заклад цієї мережі — кальянна Panda Place діє на вулиці Степана Бандери.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також