Замість техніки на зиму міська влада купила більше солі

1090 0

Ми у соцмережах:

Замість техніки на зиму міська влада купила більше солі

Десять автомобілів не вистачає рівненському ШЕУ, щоб взимку впоратись із заметеними дорогами. Поки що виручає техніка, яку винаймають в обласному автодорі.

Придбати техніку для прибирання доріг комунальники просять у влади ще з 2016 року. Але й цьогоріч міська рада спочатку виділила кошти на пісок та сіль, якої закупили рекордну кількість — 900 тонн. Усе обійшлося у близько 2 мільйони 700 тисяч гривень. Тепер на черзі техніка. Правда, її купують поки тільки на словах. Бо кошти на неї хіба що зможуть виділити на сесії міськради 2 листопада. А після цього ще потрібне погодження Антимонопольного комітету та місяць на тендерні торги. Тому не факт, що нова техніка з'явиться на дорогах Рівного вчасно.

Віктор Климук, начальник Рівненського ШЕУ: — Сесійного рішення ще немає, але уже погоджено, що ми отримаємо 2,5 мільйона гривень на придбання комбінованої машини для зимового та літнього утримання доріг. Зараз стоїть питання, чи встигнемо придбати до того, як випаде сніг. Але мусимо це зробити до початку нового року. Бо саме тоді завершується бюджетний рік.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також