Запчастини, які шукають на популярні б/у авто

1143 0

Ми у соцмережах:

інтернет магазин автозапчастин

Згідно зі статистикою, жителі нашої країни набагато частіше купують не нові моделі, які лише зовсім недавно були зібрані на автозаводі, а старі. Таке придбання має безліч недоліків при тому, що перевага у неї лише одне - можливість добре заощадити. Тому власники авто, звертаються до спеціалістів в інтернет магазин автозапчастин, для вирішення проблем з деталями. Втім, одного це плюса багатьом вже цілком достатньо для того, щоб можна було закрити очі на численні мінуси.

Зазвичай вже після покупки починають виявлятися численні дефекти різного рівня складності. Новий власник автомобіля з розчаруванням дізнається про те, що старий господар при продажу приховав від нього багато фактів. Виникає питання про заміну деяких деталей.

На безмежних просторах всесвітньої мережі можна знайти сайт Japan-Cars, присвячений пошуку та купівлі запчастин до б/у авто. До старим варіантам, які сьогодні користуються найбільшим попитом, відносяться:

• DaewooLanos.

• ChevroletAveo.

• ВАЗ 2106/21099.

• RenaultMegane.

Отже, і запчастини для цих моделей теж є популярними. Як вдалося з'ясувати, найчастіше власники цих машин шукають двигуни і передні дверцята. Але якщо говорити про кожний випадок окремо, то ситуація буде така.

DaewooLanos

Багатьом власникам цього автомобіля потрібні переднє крило і бампер. Не менш затребуваний компонент мотора, званий головкою блоку.

ChevroletAveo

Найбільш популярними запчастинами до цього авто є передні двері і рульова рейка. Також багато хто шукає все ту ж головку блоку + сальник для рейки ось такий який продається в онлайні.

ВАЗ 2106

Деталлю, що максимально часто виходить з ладу у цього класу машин, є сам двигун. Саме тому в його придбанні зацікавлені багато власників даної моделі. Не меншим попитом користуються кузов і передні двері.

ВАЗ 21099

До популярних уживаних маркам авто відноситься також модель ВАЗ 21099. Її власники найбільше потребують придбання двигуна і кузова. Крім того, судячи з великому попиту, у багатьох з ладу швидко виходить коробка передач.

Renault Megane

Французький Megane замикає нашу «імпровізовану п'ятірку». Найчастіше ті, кому вдалося придбати даний автомобіль, активно займаються пошуками підходящого мотора. До найбільш вразливим частинам цієї моделі, судячи з попиту, також відносяться двері багажного відділення і колісні диски.

Якщо вивчити затребуваність позицій без прив'язки до тих чи інших моделей, то безперечним лідером є двигун. Придбати контрактний мотор зазвичай простіше, ніж самостійно займатися відновленням старого, та й то лише в тому випадку, якщо це взагалі можливо.

Двигун за популярністю з великим відривом йде вперед від інших запчастин. Його шукають в три рази частіше, ніж деталь, розташовану на другому місці в цьому рейтингу - тобто передній бампер. Приблизно таким же попитом користуються рульова рейка, капот і коробка передач.

Заводські запчастини або б/у?

Перед автовласниками, які займаються пошуками компонентів до своїх старих транспортних засобів, постає питання: «Які деталі краще купувати - нові заводські або б/у?»

Спочатку може здатися, ніби відповідь на це питання лежить на поверхні. Адже покупка нових елементів - це дороге задоволення. Однак при наявності достатньої кількості грошових коштів краще все-таки віддати перевагу цьому варіанту, так як саме він в остаточному підсумку допоможе заощадити. Справа в тому, що нова деталь не скоро потребуватиме чергову заміну або в черговому ремонті.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також