Запідозрили у втручанні у діяльність поліцейських

1361 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

У протидії незаконному видобутку бурштину поліцейські Зарічненського відділення восьмого липня під час патрулювання виявили невідомих осіб за незаконним промислом в урочищі «Болото» поблизу села Дібрівськ, однак правоохоронцям чинили супротив понад 50 чоловіків.

Старателі у грубій формі, нецензурно висловлюючись на адресу трьох поліцейських, погрожуючи знищенням майна, вимагали покинути місце події та припинити відеофіксацію.

Ураховуючи агресивність і суттєву чисельну перевагу, поліцейські викликали на підмогу колег. Утім, правопорушники скористалися можливістю покинути місце події.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом втручання в діяльність працівника правоохоронного органу, поліцейські Зарічненського відділення встановили двох найбільш активних правопорушників. Ними виявилися 22-х та 54-річний мешканці села Дібрівськ.

Слідчі повідомили їм про підозру. Санкція інкримінованої статті передбачає штраф від п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також