Запис в онлайн автошколу “Равлик ПДР”

117 0

Ми у соцмережах:

Запис в онлайн автошколу “Равлик ПДР”

Сьогодні бажання отримати водійське посвідчення є майже в усіх. І варто відзначити, що навички водіння, отримані в автошколі, стануть в нагоді кожному. Онлайн автошкола дарує ці вміння, розв’язує руки та відкриває величезні можливості.

Наявність власного автомобіля та можливість вільно пересуватися міськими дорогами економить час та нерви, а це вкрай важливо для активних людей, в яких кожна хвилина на рахунку! Це й відкриття нових горизонтів, адже вміння водити дозволяє орендувати авто під час подорожей, та проходити по найцікавішим маршрутам, які не входять в рамки групових турів.

Коли можна навчатися в автошколі?

Записатися в автошколу в Києві може кожна людина, яка досягла 16 років для отримання прав категорії А, а також після досягнення 18 років для отримання прав категорії А1 та В. Щоб потрапити на навчання потрібно пройти медичну комісію та надати автошколі медичну довідку.

Після проходження медичної комісії та отримання відповідної довідки, можна обирати автошколу, що подобається та укладати з нею договір. Для цього треба надати наступні документи:

  • Паспорт громадянина України.
  • Ідентифікаційний код.
  • Медичну довідку.

Також потрібно буде оплатити курси. Перед записом в автошколу потрібно обрати зручний час для відвідування. Онлайн-школа в цьому випадку є найкращим вибором. Учню не потрібно підлаштовуватися під графік та їздити в офіс, навчатися можна будь-де.

Що ще потрібно знати?

Спілкуючись з представниками онлайн-автошколи перед записом слід уточнити усі важливі питання: про оплату, терміни підготовки, вибір інструктора, місце проведення практики та складання іспитів.

Перед початком навчання в автошколі потрібно внести оплату за нього. Існуючі варіанти слід уточнити заздалегідь. Загалом користується попитом два варіанти оплати:

  • Повна оплата.
  • Розстрочка платежу без переплат.

Важливим моментом є укладання договору. Від нього залежить чимало, в тому числі й взаємини протягом всього курсу навчання водінню. Це гарантія того, що всі терміни навчання, якість підготовки, складання іспитів, оплата та все інше буде незмінним.

Скільки триває навчання в онлайн-автошколі?

В середньому навчання в форматі онлайн триває 1,5-2 години, і цього достатньо для освоєння матеріалу. Стандартний курс навчання розрахований приблизно на 3 місяці, після чого вже можна отримувати водійське посвідчення. Однак не всім цього достатньо. Тому кінцева кількість занять для конкретного учня визначається інструктором та учнем безпосередньо. Слід зазначити, що головна задача онлайн-автошколи та інструктора – не відпрацювати певну кількість годин, а навчити техніці водіння!

Сукупність отриманих під час навчання знань дозволить швидко, спокійно та безпечно реагувати на будь-яку ситуацію під час руху. І немає значення, будете ви їздити по завантажених дорогах Києва чи порожніх трасах. Це можливість швидко адаптуватися до будь-якої дороги та обставин, і з легкістю долати найскладніші транспортні розв’язки!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також