Записки на молитви за здоров’я та за упокій душі можна подати он-лайн

5764 0

Ми у соцмережах:

Записки на молитви за здоров’я та за упокій душі можна подати он-лайн

Православна Церква України у зв’язку із карантинними заходами пропонує вірянам подати записки на службу на здоров’я та упокій родичів і друзів в он-лайн режимі. Щоправда, подати їх можна поки тільки сьогодні, 21 березня.

 Про це повідомляється на офіційній сторінці церкви в соцмережі:
«Молитва у храмах Православної Церкви України лунає: наші священники звершують богослужіння та Таїнства, дотримуючись карантинних приписів та дбаючи про паству. Ми розділяємо з усіма вами це випробування і тягарі обмежень, прагнемо зробити все можливе, аби кожна людина почувала себе духовно затишно, попри тимчасові обмеження щодо можливості полишити власну оселю, пересуватися, збиратися разом.

Ми вирішили на час карантину організувати прийом записок за здоров’я та за упокій в онлайн-режимі. Тож тепер у вас є можливість, залишаючись вдома, дистанційно заповнити записку іменами близьких, молитву за яких буде обов’язково звершено у храмі Православної Церкви України за Літургією. Зробити це можна впродовж сьогоднішнього дня (21 березня – ред..) за посиланням: forms.gle/UY63zrmzBXBjPCzw9

Залишайтеся у своїй оселі, долучайте свою домашню молитву до молитов усіх вірних – пройдімо це випробування з терпінням та надією на милість Божу!»


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також