Заплатиш швидко - штраф буде менше вполовину. Як від завтра у Рівному каратимуть за парковку?

2662 0

Ми у соцмережах:

Заплатиш швидко - штраф буде менше вполовину. Як від завтра у Рівному каратимуть за парковку?

Попередження - в минулому. Інспектори мунварти таки штрафуватимуть рівненських водіїв за те, що залишають свої авто там, де не треба. І найперше візьмуться за тих, хто паркується у центрі Рівного.

Як розповів сьогодні начальник відділу контролю за паркуванням мунварти Артур Шибрук, порушник сплатить від 340 до 680 гривень. Але у перші 10 "банківських" днів від моменту фіксації діятиме пільговий період - якщо власник транспорту за цей час сплатить половину суми, то постанова вважатиметься виконаною. Наприклад, якщо йдеться про 340 гривень штрафу, то за цей період можна сплатити 170 грн і на тому буде все. 

Та якщо за 10 днів штраф буде проігноровано, водію примусово доведеться сплатити уже всю суму в повному обсязі. І за цим простежить виконавча служба. Хоча, якщо власник авто не погоджується, що вчинив порушенння, то зможе оскаржити постанову у суді.

Передбачається, що сплатити сам штраф водій зможе одразу, щойно побачить повідомлення у себе на лобовому склі. На повідомленнях буде QR-код, за яким можна буде скачати спеціальний мобільний додаток "Рівне. Сервіси" як для iOs, так і для Android. 

   


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також