Заплатив, а Нафтогаз не «побачив»: Хомко не хоче бути боржником

853 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

На прохання колишнього міського голови зберуть депутатський день: щоб усі рівняни знали, куди їм потрібно звертатися для укладання угоди на постачання газу та як за нього заплатити.

Сьогодні під час позачергової сесії міської ради Володимир Хомко поскаржився на ситуацію, яка виникла у нього з новим постачальником газу:

- Автоматично усім перезаключили угоди з Нафтогазом, додзвонитися туди не можливо. Я витратив день, перерахував кошти - маю квитанцію, все офіційно. Але після того мені знову приходить повідомлення, телефонні дзвінки, що я винен. Сума невелика, вона мене не турбує, мене турбує порядок! Той офіс Нафтогазу, що був тут на Боярці, я так розумію, що вони його ліквідували. Куди дзвонити - невідомо. Тому пропоную зробити депутатський день, викликати представника Нафтогазу і хай чітко на камеру скаже рівнянам, як заплатити, як заключити угоду. Я хочу мати офіційну угоду. Хаос повний! Я навіть за них більше переживаю, бо вони не знають, як зібрати з людей кошти. 

Теперішній міський голова Олександр Третяк з ним погодився. І пропонує на депутатському дні заодно розглянути інші комунальні питання - зокрема, по підготовці до опалювального сезону.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також