Запоріжець виселявся з гуртожитку у Рівному та вкрав телефон, банківську картку і гроші

645 0

Ми у соцмережах:

Запоріжець виселявся з гуртожитку у Рівному та вкрав телефон, банківську картку і гроші

За скоєні у Рівному крадіжки обвинуваченому загрожує черговий строк за гратами.

Слідчі Рівненського райуправління поліції закінчили досудове розслідування та скерували до суду матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом відносно 35-річного уродженця Запорізької області, обвинуваченого за двома статтями Кримінального кодексу України.

Із заявою про крадіжку телефону, банківської картки та знятих із неї коштів до поліції звернувся 55-річний мешканець одного із рівненських гуртожитків п’ятого вересня.

Як пояснив потерпілий, із ним у кімнаті проживав ще один чоловік, який вирішив знайти інше житло. Утім, коли виселявся, то прихопив із собою і чуже майно.
Мобільний телефон зловмисник устиг здати в ломбард, а банківською карткою із безконтактною технологією оплати розрахувався за товари в магазині на суму понад 900 гривень.

Оперативники встановили місце знаходження причетного до злочину чоловіка. Ним виявився раніше судимий 35-річний уродженець Запоріжжя, який уже відбував покарання за скоєні майнові злочини.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 4 статті 185 та частиною 1 статті 357 Кримінального Кодесу  України, чоловікові повідомили про підозру.

Слідчі зібрали достатньо доказів для доведення вини підозрюваного. І хоч він щиро розкаюється у скоєних злочинах, обвинуваченому тепер може загрожувати від п’яти до восьми років позбавлення волі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також