Запрацювала цілодобова гаряча лінія з протидії поширенню коронавірусу

1002 0

Ми у соцмережах:

Запрацювала цілодобова гаряча лінія з протидії поширенню коронавірусу

В Україні 2 листопада розпочав роботу Всеукраїнський контакт-центр МОЗ з протидії поширенню COVID-19

Всеукраїнська цілодобова гаряча лінія працюватиме цілодобово. 150 операторів готові відповісти на запитання і допомогти у вирішенні деяких проблем.

Зателефонувавши за безкоштовним номером 0 800 60 20 19, кожен громадянин може отримати офіційну та вичерпну інформацію з усіх питань щодо COVID-19, повідомив під час брифінгу міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

“Контакт-центр працюватиме цілодобово. Ми сподіваємося, що він допоможе громадянам оперативно отримувати важливу інформацію та правильно протидіяти поширенню коронавірусної хвороби”, - наголосив очільник МОЗ.

У контакт-центрі працюватимуть 150 операторів. Звернення вони реєструють у відповідній CRM-системі, яка автоматично надсилатиме його на розгляд до центрального чи місцевого органу влади відповідно до компетенції.

"Потім, після отримання відповіді, оператор обов'язково вам повинен зателефонувати", - сказав Степанов.

Такий алгоритм роботи пов'язаний передусім з тим, що продовжує зростати кількість нових хворих, які потребують швидких відповідей на запитання щодо проведення безкоштовного тестування, надання невідкладної допомоги та ін.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також