Запрацювали ще два лікувальних заклади в Рівному

1140 0

Ми у соцмережах:

Запрацювали ще два лікувальних заклади в Рівному

Обласна комісія з ТЕБ та НС в рамках послаблення карантину дозволили відкрити свої двері ще двом лікувальним закладам в Рівному. Це КЗ "Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни" РОР та поліклініка Рівненської обласної дитячої лікарні. Щоправда, працювати їм дозволили за умови дотримання усіх епідеміологічних вимог.

 Так, обласному госпіталю ветеранів війни дозволяється госпіталізація пацієнтів на планове лікування, у першу чергу, учасників АТО/ООС, ветеранів війни, котрі потребують високоспеціалізованої медичної допомоги. Госпіталізація у стаціонар здійснюється лише при наявності негативного тесту на COVID-19 методом ПЛР або ІФА, проведеного напередодні. Пересування пацієнтів у госпіталі обмежене, забороняється виходити з відділень та відвідування родичами.

На базі поліклініки Рівненської обласної дитячої лікарні дозволено відкриття планової консультативної медичної допомоги. У приміщення закладу дитина-пацієнт допускається у супроводі одного дорослого.

При вході до обох медичних закладів проводитиметься безконтактна термометрія пацієнтів і супроводжуючих осіб. І пацієнти, і супроводжуючі у приміщенні повинні перебувати у масках, а медичні працівники під час роботи з пацієнтами – у засобах індивідуального захисту: масках, окулярах/щитках, рукавичках, одноразовому одязі.

Також у медустановах здійснюватиметься постійне проведення дезінфікуючих заходів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також