Запропонував поліцейським п’ять тисяч гривень хабара. Не взяли

2087 0

Ми у соцмережах:

Запропонував поліцейським п’ять тисяч гривень хабара. Не взяли

За пропозицію п’яти тисяч хабара поліцейським жителю Володимирця загрожує кримінальна відповідальність

13 серпня, о 19:30 під час несення служби екіпажу сектору реагування патрульної поліції Вараського відділу надійшло повідомлення про перебування водія «Volkswagen T4» за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

У поле зору поліцейських транспортний засіб потрапив у мікрорайоні Перемоги Вараша. У 34-річного водія були явні ознаки алкогольного сп’яніння, що і підтвердили результати освідування на алкотестері — 1,29 проміле.

 

Під час складання адміністративного протоколу за частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення правопорушник запропонував п’ять тисяч гривень неправомірної вигоди за уникнення від відповідальності. Для документування протиправних дій жителя Володимирця на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

 

За фактом пропозиції неправомірної вигоди службовій особі розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від 17 до 68 тисяч гривень,  або обмеження чи позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також