Запропонуй свого кандидата у міську раду! Партія «Слуга народу» ініціювала у Рівному унікальний проєкт «Народний кандидат»

1076 0

Ми у соцмережах:

Під час презентації проєкту

Запропонувати кандидатів у депутати до Рівненської міської ради може будь-хто з небайдужих мешканців міста. Прийом заявок в електронній формі триватиме упродовж двох тижнів — до 30 серпня. Це стало можливим завдяки проєкту «Народний кандидат», який стартував у Рівному на початку тижня.

Олександр Салійчук, народний депутат України, член партії «Слуга народу», підкреслює:

— Ми хочемо залучити у політику професіоналів різних галузей, активних громадян, представників громадських організацій. Це особливо важливо під час місцевих виборів. Адже мова йде про експертів і їхню участь у розвитку області, міста, селища, села. Такий формат дасть можливість «перезавантажити» владу на місцях.

Юрій Ліпський, голова Рівненської обласної організації політичної партії «Слуга народу», пояснює:

— Подати анкету має можливість як представник спільноти, так і сам кандидат — до 30 серпня. У ній потрібно вказати дані учасника проєкту «Народний кандидат», надати інформацію про колектив, який висуває кандидата (це має бути не менше 10 осіб). Тим часом кандидат повинен обдумати та вказати програмні ідеї щодо того, що змінив би у місті першочергово. Вся ця інформація буде доступною для обговорення на ресурсах осередку партії. А завершальним етапом для кандидатів стане публічна співбесіда, яку проведе конкурсна комісія у складі експертів із питань місцевого самоврядування та різних галузей життєдіяльності міста, очільників місцевої організації партії.

Уже відомо, що першим учасником проєкту «Народний кандидат» став Євген Савчук. Зараз він — помічник народного депутата, але має прагнення й самому стати депутатом. Він розповів, що має конкретні ідеї щодо розвитку Рівного і хоче втілити їх у життя. Учасницею проєкту стала й Олександра Коваленко, яка порадила рівнянам скористатись шансом і спробувати свої сили, застосувати свій досвід, презентувати свої пропозиції, в яких напрямах розвивати місто, які проєкти краще втілювати, щоб у Рівному жилося комфортніше.

Для висунення кандидата необхідно заповнити реєстраційну форму: Анкета учасника

Катерина ДАНИЛЬЧУК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також