Запрошують бажаючих на спекотний баскетбольний вікенд

898 0

Ми у соцмережах:

Запрошують бажаючих на спекотний баскетбольний вікенд

Чотири домашні матчі за два дні проведуть головні команди Баскетбольного клубу “Рівне” вже цього вікенду.

У жіночій Суперлізі до нашого міста завітає діючий володар Кубку та віце-чемпіон України одеський “Інтерхім-ОСДЮСШОР”, а в рамках чоловічої Вищої ліги рівняни прийматимуть “КПЗО ДОС ДЮСШ-ДОР” з Дніпра. Усі матчі пройдуть в спорткомплексі “ДЮСШ-4”. 

Баскетбольний вікенд розпочнуть чоловічі команди БК “Рівне” – “КПЗО ДОС ДЮСШ-ДОР”. У суботу 8 грудня їх гра відбудеться о 14:00, а у неділю, 9 грудня, команди вийдуть на майданчик об 11:00.

“КПЗО ДОС ДЮСШ-ДОР” цього сезону у вищій лізі провів десять матчів, у двох з них здобув перемогу – це над “Черкаські Мавпи – 2” 93:72 та над “Київ-Баскет-2” 65:63. В турнірній таблиці команда знаходиться на останньому, дев’ятому місці. Зазначимо, що дніпряни минулого сезону також не хапали зірок з неба, щоправда, тоді вони завершили регулярний чемпіонат з нулем в графі перемоги.

БК “Рівне” та “КПЗО ДОС ДЮСШ-ДОР” чотири разі грали в минулорічному чемпіонаті. У всіх іграх впевнені перемоги здобули рівняни.

Незважаючи на те, що команда гостей є одним із аутсайдерів чемпіонату, “прохідних” ігор в клубі не очікують. Адже, лазарет чоловічої команди БК “Рівне” як і раніше залишається переповненим. Критичної межі було досягнуто в другій виїзній грі проти ще одного аутсайдера “Черкаські Мавпи-2”, в якій через це рівняни зазнали поразки та перервали свою одинадцятиматчеву переможну серію в чемпіонаті. Тож до ігор з дніпрянами в команді готуються дуже серйозно і відповідально, адже буде не просто. Тому і закликають уболівальників прийти та підтримати команду в цей не простий період часу!

У жіночій Суперлізі в ці вихідні у Рівному зустрінуться минулорічний бронзовий та срібний призер Чемпіонату України. БК “Рівне” прийматиме одеський “Інтерхім-ОСДЮСШОР”. У суботу 8 грудня гра у “ДЮСШ-4” розпочнеться о 17:00, а в неділю, 9 грудня, команди вийдуть на майданчик о 14:00.

Цікаво, що і зараз команди йдуть пліч-о-пліч в турнірній таблиці, маючи ідентичні показники п’ять перемог та стільки ж поразок, і ділять трет’є та четверте місце турнірної таблиці. Рівнянки знаходяться вище за кращої різниці забитих та пропущених очок в загальному заліку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також